Om oss

Beslag-Consult AS er en kompetansebedrift innen fysisk sikring. Vi er 22 ansatte og er lokalisert på Heimdal i Trondheim. Våre viktigste kunder er entreprenører, stat/ fylke/ kommune og private utbyggere og vårt hovednedslagsfelt er Midt-Norge. Vi har store ambisjoner og er i positiv utvikling med spennende og krevende kunder.

Vår historie:

  • 1983: Beslag-Consult AS startet sin virksomhet
  • 1986: Begynte egen produksjon av låssystemer
  • 1994: Ble et TrioVing Sikkerhetssenter
  • 1997: Ble medlem av Foreningen Norske Låsesmeder
  • 2000: Ble godkjent Mesterbedrift
  • 2001: Ble godkjent lærebedrift i låsesmedfaget
DSC_8076 799x653
DSC_4952 800x547

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.

Beslag Consult AS er alltid opptatt av hvordan vi kan bli bedre og hvordan vi kan bidra til bedre bærekraft.

Er du som kunde, leverandør eller samarbeidspartner interessert i å hjelpe oss å bli bedre?
Du er hjertelig velkommen til å gi oss innspill på hvordan vi kan jobbe for å fremme vårt arbeid inn mot klima og miljø.

Send dine innspill til: firmapost@beslag-consult.no